Açılış törenine Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul, NRW Eyalet Meclisi SPD Milletvekili Volkan Baran, SPD Dortmund Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Karadaş, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve iş insanları katıldı.

Törende bir konuşma yapan AVICENNA International Hospital Uluslararası İlişkiler Genel Müdürü Yavuz Bülent Toplacı, hastanenin misyonunun, toplumun yaşam kalitesini artırmak ve tıbbın gelişimine katkı sağlamak olduğunu belirtti. Toplacı, “Koruyucu ve iyileştirici sağlık faaliyetlerini, sağlık sektörünün ulaştığı en üst seviyede, yaygın ve bütünleşik bir organizasyonla, uygun ekonomik koşullarda vatandaşlara sunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda tıp alanındaki tüm konularda yeni bilgi ve uygulamaları destekliyoruz” dedi.

Toplacı, ayrıca, “Sağlık sektöründe mükemmellik ve hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, burada yaşayan hastalarımıza daha yakın olmak ve dünya standartlarında hizmet sunabilmek amacıyla bu ofisi açmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

TFF, Süper Lig’de 8. haftanın VAR kayıtlarını paylaştıTFF, Süper Lig’de 8. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı TFF, Süper Lig’de 8. haftanın VAR kayıtlarını paylaştıTFF, Süper Lig’de 8. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı

Avicenna Hastaneleri Oberhausen Ofisi açıldıAvicenna Hastaneleri Oberhausen Ofisi açıldıAvicenna Hastaneleri Oberhausen Ofisi açıldıAvicenna Hastaneleri Oberhausen Ofisi açıldıAvicenna Hastaneleri Oberhausen Ofisi açıldı

Editör: Haber Merkezi