DEFORME OLMUŞ AİLELER

Kalemi uzun zamandan bu yana ,tekrar elime aldım, yazmak istediklerimi biliyordum aslında içim dolup taşmıştı çoktan, bilmediğim tek şey nereden başlayacağımdı.

Hunharca öldürülen kadınlardan, suistimal edilen kocaların güvenlerinden, çaresiz çocukların sessiz çığlıklarından tutunda, aile içi dramlarına,iki yaşında bir bebeğe edilen tacize kadar koleksiyon dolu maalesef, halbuki yaşanası dünyamız o kadar güzel’di…


ve büyükki,paylaşmayı birbirimize yer açmayı beceremedik. Ne ölenler neden öldüğünü, nede öldürenler neden öldürdüğünü bilmiyor bence.


GÜÇ SAVAŞI
Bir güç savaşı, bir karmaşa,
 sanki insanlık,”antibiotik ilacına resistan olmuş hastalar gibi”, çaresizce bir bencillik hastalığına yakalanmış ve kibir diz boyu.

Kardeş candır deriz ya hep,öyle değil bu aralar, mal mülk için anaya babaya kıyan evlatların, çıkarı ve kibiri yüzünden kardeşini satanların, yüreği vijdanı kirlenmiş deforme olmuş ailelerin çoğaldığı bir dünyayı paylaşıyoruz ve ne yazıkki dahada kötüye gidiyoruz.


Şahıslar adalet dağıtmaya kalktıkça,ön yargılı oldukça, ne insana ne hayvana değer olmadıkça, toplumlar her olaya biraz tepki gösterip sonra sustukça, kulaktan dolma bilgileri paylaşıp araştırmadıkça, dahada kötü olacak, üzgünüm.

Orhan Gencebay ne diyor…
“Daha güzel, daha mutlu, daha adil,sevgi dolu bir dünya için, barış için insanlık için, batsın bu dünya”