GÜNE  SEVGİYLE VE İYİLİKLE BAŞLAMAK

Öyle kirlenmiș Dünya'da yaşiyoruz ki,Birçok kötü olaylar görüyoruz,duyuyoruz.

İçimiz karardı,ruhumuz daraldı. Her ne kadar çok kötü olaylar yașansada ,Biz yine güne Sevgiyle ve iyi niyetlerimizle Merha diyerek başlayalım.
 

Sabahları uyanırken,kafamızda binbir düsünceyle güne bașlamak yerine, günün getireceği güzelliklere odaklanmak ,Güzel bir güne sevgiyle başlamak, Yaşamın bizlere sunduğu her anı daha güzel ve anlamlı  kılacaktır. 


  Sabah uyandığınızda hissettiĝiniz ilk duygular sevgi olduğunda,bu duygu gün boyu size rehberlik edecek ve dünya'ya karşı bakış açınızı olumlu yönde etkileyecektir.
Sevgi denen şeyin gücü o kadar büyük ki,sözlerle ifade edilemez.Sevgi her şeyin ilacıdır.Sevgi iyilestirir.

Ne maddiyatla satın alınır nede verilir.söylemsel değil,Eylemsel bir duygudur.Söyleyene değil, hissetirene,söyletene bakın .

Boșuna dememiș Atalarımız bu sözleri. Dünyamızı iyitirecek en güzel ilaçtir Sevgi.
Sevgiyle başlayan her yeni gün,Sizi çevrenizde derin bağlar kurmanızı, kendinize ve çevrenize, Şefkatle yaklașmanızı sağlar .Bu içsel huzur her  karşılaştığınız zorlukta size güç veren enerji gibidir.


Sabah uyandığınız da, Etrafınıza bakıp küçük bir tebessümle gülümsemek,sevdiklerinize güzel sözler söylemek, Doğanın bizlere sunduğu bütün güzelliklerini farketmek gibi basit eylemler, Sevgi dolu bir günün adeta yapı taşları gibi gününüzün Mutlu geçmesini sağlayacaktır. Unutmayalım .!


Güzel düşüncelerle ve sevgiyle başlayan bir  gün,küçük mutluluklar yaratır.


Her sabah Hayatın güzelliklerine ve sahip olduklarınıza ṣükretmek,İyiliklerin kapılarını aralar,sevgi ve iyi niyetlerle atılan her adım  hem size hem Etrafınızdaki insanlara faydalar sağlayacaktır. 


Güne başlarken,Kendinize bir kaç dakika ayırarak  derin bir nefes alın ve içinde bulunduğunuz An'ın kıymetini bilin.!


Bugün sevgiyle iyi şeyler yapacagim diyerek güne başladığınız da, Niyetleriniz gün boyu eylemlerinizin yol göstericisi olup tüm niyetlerinizin gerceklesmesini  sağlayacaktir.Güne sevgiyle başlamak, insanlara yardım etmek,gülümsemek, iyi niyetlerinizle yaklaşmak hayatımızın karmaşıklığı içinde,Kalbinizin,ruhunuzun,bedeninizin  huzur bulmanızı sağlayacak en güzel sebebiniz olacaktır.


Sevginin gücünü hafife almayın.!.
Her gün birilerine sevgiyle yaklaşmak, Sadece onların gününü değil, Sizinde gününüzü aydınlatır..Gününüz Aydın olsun.Hep birlikte, Aydınlık günlere. DEĞERLI DOSTLAR.