15 Eylül 2026 Salı İstanbul 12°C Parçalı bulutlu
USD 36,56 %0,28 EUR 39,72 %0,32 ALTIN 3.416 %0,61 BIST 10.802 %0,12
Politika

ÇASGEM ve MEYAD Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) adına Merkez Başkanı Prof. Dr. Elif GÖKÇEARSLAN ile Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) adına Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKGÜN iş birliği protokolü imzalandı.

16 Eylül 2025 86
ÇASGEM ve MEYAD Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

16 Eylül 2025 tarihinde gerçekleşen imza töreniyle taraflar, eğitim, proje, çalıştay, panel, konferans, kongre gibi faaliyetlerde ortak çalışmalar yürütmek üzere mutabakata vardı.

İmza töreninde, mobbing ile mücadele, iş yaşamında psikososyal risklerin azaltılması ve çalışanların farkındalık düzeyinin artırılmasına yönelik etkinliklerin önemine dikkat çekildi.

Protokol kapsamında, iki kurum önümüzdeki dönemde ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek eğitim ve bilimsel faaliyetlerde ortak hareket ederek, iş dünyasına ve sivil topluma katkı sağlamayı hedefliyor.

MEYAD Başkanı İsmail AKGÜN, iş birliği sürecinde emeği geçen tüm kurum temsilcilerine teşekkür ederek, "bu protokolün kamu yararına yapılacak faaliyetlerin güçlendirilmesi adına önemli bir adım olduğunu" ifade etti. ÇASGEM Başkanı Prof. Dr. Elif GÖKÇEARSLAN, "kamu stk ile el ele vererek toplumumuza daha çok hizmet etmeyi hedefliyoruz" dedi.