16 Eylül 2026 Çarşamba İstanbul 12°C Parçalı bulutlu
USD 36,56 %0,28 EUR 39,72 %0,32 ALTIN 3.416 %0,61 BIST 10.802 %0,12
Kültür-Sanat

Elazığ’da Kahkaha Dolu Bir Tiyatro Oyunu: “Güz” Sahneye Çıkıyor

Elazığ’ın sevilen mahalle kültürünü ve eğlenceli karakterlerini sahneye taşıyan “Güz” adlı tiyatro oyunu, seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

31 Ocak 2025 26
Elazığ’da Kahkaha Dolu Bir Tiyatro Oyunu: “Güz” Sahneye Çıkıyor

Ferhat Bibal’in yazıp yönettiği oyun, 15-16 Şubat tarihlerinde saat 19:23’te Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Mahalle Kültürü ve Eğlenceli Bir Hikâye

Oyunun konusu, Elazığ’ın mahalle eşraflarından Mamoş Gakgo’nun etrafında şekilleniyor. Hanımını kaybettikten sonra büyük bir bunalıma giren Mamoş Gakgo’ya mahalleli, onu yeniden evlendirmek için önerilerde bulunur. Gakgo’nun bu süreçte başından geçen komik ve düşündürücü olaylar, oyunun temelini oluşturuyor.

Deneyimli Kadro Sahne Alacak

Oyuncu kadrosunda İmran Eskin, Ferhat Bibal, Sevgi Demirel, Bilal Albayrak, İrem Ebiloğlu, Elif Ergün, M. Zülfü Bulut, Veysel Çelik ve Oğuzhan Gever yer alıyor. Ayrıca konuk oyuncuların da sürpriz performanslarıyla oyuna renk katması bekleniyor.

Biletler Nereden Temin Edilebilir?

“Güz” tiyatro oyununun biletleri Biletinial platformundan ve etkinlik günü kapı girişinden temin edilebilecek. Elazığlı tiyatroseverler için kaçırılmayacak bu eğlenceli oyuna tüm sanatseverler davetli!

B9F249Ab B52A 48Bf Bd09 B208126Ac2F3