Geçtiğimiz yıl oğlu Alpgiray’ın geçirdiği talihsiz trafik kazası sonrası ailesiyle zor günler geçiren HAZARSAM Başkanı  Prof. Dr. Bilal ÇOBAN,uzun bir aranın ardından halkın yoğun ilgisi ve desteğiyle çalışmalarına geri döndüğünü duyurdu.

Başkan, kazanın ardından geçen süreçte oğlunun hayata tutunma mücadelesine şahit olurken, Elazığ’ı daha yakından takip etme fırsatı bulduğunu belirtti. Bu süre zarfında şehrin eksikliklerini tespit ettiğini ve HAZARSAM’ın faaliyetlerine yeniden başlamaya karar verdiğini açıkladı. Başkan, “Vatandaşlarımız dualarıyla yanımızdaydı ve şimdi vefa sırası bizde. HAZARSAM olarak şehrimizin sorunlarına çözüm üretmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Ayrıca, bu süreçte kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini sunan Başkan, şunları ekledi: “Tüm medya mensuplarımıza, Milletvekillerimize, siyasi parti il başkanları ve yöneticilerine, bürokratlarımıza, STK’larımızın değerli yönetimlerine, il müftümüz başta olmak üzere camilerde sürekli dualarla destek olan imamlarımıza, dergahlarda mescitlerde hatimler indiren büyüklerimize, dua zincirleri oluşturan analarımıza, bacılarımıza ve ismini bir bir sayamayacağım tüm vefakar hemşerilerimize ailemiz adına teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunuyorum. Allah, herkesin evladını kendilerine ve ülkemize bağışlasın.”

ELAZIĞ BELEDİYESİ, “2+2=5” İSİMLİ GÖSTERİ DÜZENLEDİ ELAZIĞ BELEDİYESİ, “2+2=5” İSİMLİ GÖSTERİ DÜZENLEDİ

Yeniden başlatılacak çalışmaların herhangi bir siyasi ayrım gözetmeksizin, tamamen şehrin menfaatlerine odaklı olacağını vurgulayan Başkan, “Geçmiş tecrübelerimizle Elazığ’ın gelişimine değer katmaya devam edeceğiz. Sayın Valimizin yüksek devlet tecrübesi ve şehrin dinamiklerinin ortak katılımı ile Elazığ için yeni bir dönem başlayacak.” ifadelerini kullandı.

HAZARSAM, Gazi Caddesi 49/4 adresindeki merkezinde yeniden halkın hizmetine açıldı. Başkan, “Bu süreçte şehrimiz için daha güzel bir gelecek ve daha mutlu bir toplum için çalışacağız. Hedeflerimizi hayal olmaktan çıkarıp eyleme dönüştürerek her aşamada planlarımızı takip edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Elazığ halkına ve tüm şehre hayırlı olması dilekleriyle çalışmalarına başlayan HAZARSAM, şehrin kalkınması adına önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

HAZARSAM GENEL BAŞKANI

Editör: Haber Merkezi