Türkiye-Mısır uçak seferleri iki katına çıktı Türkiye-Mısır uçak seferleri iki katına çıktı

İsmail Karakaş/Luton-BHA

27 metre boyundaki  “Bıçak Meleği” heykeli şiddetin yıkıcı etkilerini vurguluyor, bıçaklı suçlarda kaybedilen hayatlarını hatırlatıyor. Luton St George Meydanı 3 Ağustos’ta halkın katılımı ve çeşitli topluluk ve yasal kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmaların yer aldığı bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bir ay boyunca sürecek sergiyi ziyaret edenlere bıçaklı suçlara ilişkin farkındalığı artırma ve mağdurlarla ailelerini desteklemeye odaklanan etkinlikler de yer alacak.

Yapılan açıklamada; ”Knife Angel, gelecekteki trajedileri önlemek için bir anıt ve eylem çağrısı görevi görüyor. Bu misyonu daha da ileriye taşımak için, gençleri şiir ve diğer yaratıcı biçimler yoluyla bıçak suçuna ilişkin görüşlerini ifade etmeye teşvik eden ‘Sanatsal Sesler’ yarışmasını başlattık.Kazanan başvurular, St George Meydanı’ndaki  meleğin yanındaki Knife Angel, artırılmış gerçeklik ekranında sergileniyor. Luton Rising ve Bedfordshire ve Luton Toplum Vakfı ortaklığıyla 3 Ağustos’ta  bir fonu devreye sokmanın heyecanını yaşıyoruz. 

Bu fon, Luton’un gençliğine ilham verecek ve onları güçlendirecek projeleri destekleyerek Knife Angel’ın mesajının kalıcı olmasını sağlayacak. Bu önemli etkinlik için  bize katılın ve daha güvenli, daha şefkatli bir toplum hareketinin parçası olun.” denildi.

  

Editör: Birlik Haber Ajansı BHA