Bakanı Bolat, İngiliz mevkidaşı ile video konferansla görüştü Bakanı Bolat, İngiliz mevkidaşı ile video konferansla görüştü

Geçtiğimiz hafta KAÜ Alayköy Kampüs de gerçekleşen İngilizce Dili Seviye Tespit Sınavı’nın ardından bugün düzenlenen törenle açılan KAÜSEM Yaz Dönemi A1 İngilizce Dil Kursları, Eğitimci Rümeysa İneci ve kursiyerlerin katılımıeşliğinde eğitim hayatına başladı. KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci’nin himayelerinde düzenlenen törene KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tutku Akter Gökaşan, KAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Alp Karaca, Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgay Akalın, KAÜSEM Koordinatörü Dr. Emel Yılmaz, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Merve Akgül, Kampüs Müdürü Bekir Bayburt, Eğitimci Rümeysa İneci ve kursiyerler katıldı.

KAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. GÖKÇE KEÇECİ KAÜSEM’DE HALKLA BULUŞTU

Keçeci: “Halkımıza kapılarımızı açmanın haklı gururunu yaşıyoruz”

KAÜSEM İngilizce Dil Kurslarına katılan Kursiyerler ilekurum çatısında bir araya gelerek sohbet etme şansı elde eden KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci, halkın görüş ve önerilerini dinleyerek kurslara göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Etkinlikte yaptığı konuşmada, KAÜSEM kursları aracılığıyla farklı yaş ve meslek gruplarından bireylerin bir araya geldiğinive halkın kişisel gelişimleri konusunda kurum olarak sınırsız olanaklar sağlamaya çalışıldığını ifade eden Prof. Dr. Gökçe Keçeci, “Yabancı Dil Kurslarına her dönem halkımızdan talep geldiğini görmek hepimizi onurlandırmış ve daha iyisini yapmamız için bizleri motive etmiştir. KAÜSEM çatısında kursiyerlerin talepleri doğrultusunda açılan yabancı dilkurslarımız ile bu yaz döneminde yeniden toplumla kucaklaşmanın ve halkımıza kapılarımızı açmanın haklı gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Karaca: “Her bölgeden ve çeşitli meslek gruplarından yoğun katılım sağlamayı başardık”

KAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Alp Karaca, KAÜSEM kapsamında kuruluşundan bu yana devam eden Yabancı Dil Programlarının Yunanca, Almanca ve İngilizce Kursları ilehalkın hizmetinde olduğunu ve kursların başarıyla tamamlanmasının ardından A1, A2 ve B1 düzeyinde sertifikalar verildiğini vurguladı. Konuşmasının devamındaKaraca, KAÜ Yönetimi olarak sahip oldukları yenilikçi vizyonun yanı sıra geniş eğitim olanakları ve teknik donanım sayesinde toplumun hizmetine sunulan KAÜSEM Yabancı Dil kurslarına her bölgeden ve çeşitli meslek gruplarından halkın katılım sağladığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

KAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. GÖKÇE KEÇECİ KAÜSEM’DE HALKLA BULUŞTU

KAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. GÖKÇE KEÇECİ KAÜSEM’DE HALKLA BULUŞTU

Editör: Haber Merkezi