Bugün KAÜ Alayköy kampüste saat:11.00 düzenlenen KAÜSEM Temel Moda TasarımıYaz Dönemi kurslarının açılış töreninde  yaza merhaba denilirken diğer taraftan bu yıl Miss Kuzey Kıbrıs 2024 yarışmasında 3. seçilen moda sınıfı kursiyeri Birgül Saraçoğlu’nun elde ettiği başarı Temel Moda Tasarımcısı Eğitimci Neşe Sarı ve kursiyerler eşliğinde kutlandı. 
B05E2457 33Af 4E55 9B57 002389F912C4

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci’nin katılımıyla düzenlenen açılış törenine KAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Alp Karaca, KAÜSEM Koordinatörü Dr.Emel Yılmaz, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Merve Akgül, İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa İlkan,  Eğitimci Neşe Sarı, kursiyerler katıldı.

Törende, KAÜSEM bünyesinde oluşturulan ve farklı yaş gruplarından moda severleri bir araya getiren Temel Moda Tasarımı Kurslarının her sene olduğu gibi bu yıl da hız kesmeden yeniden açılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci; toplumaaçılan bir köprü olarak gördükleri sürekli eğitim merkezi bünyesinde oluşturulan modern atölye olanakları ve eğitim gücü sayesinde KAÜSEM Temel Moda Tasarımı kurslarının halkın moda tasarım alanındaki ihtiyacını karşılayan bir marka olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. 

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

Öte yandan, Miss Kuzey Kıbrıs 2024 yarışmasında 3. seçilen Birgül Saraçoğlu, kişisel gelişimine katkı sağlamak adına KAÜSEM bünyesinde Yaz Dönemi’nde açılan Temel Moda Tasarımı kurslarına katıldı. Birgül Saraçoğlu bu yıl güzellik yarışmasında elde ettiği başarısının yanısıra moda tasarımı konusunda tecrübe kazanmak amacıyla katıldığı  Temel Moda Kurslarında yeteneklerini geliştirmek hedefiyle önemli bir başlangıç yaptı.

KAÜSEM  Temel Moda Tasarımı Kursu, çeşitli kişisel ve mesleki gelişim kurslarıyla her yaş grubuna hitap edecek şekilde yaşam boyu öğrenme misyonunu uzun yıllardır devam ettiriyor.

Editör: Haber Merkezi