Genel

LÖSEV ALMANYA’DA KURULDU: GALA GECESİNDE LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

LÖSEV, Almanya’daki kuruluşunu, 16 Kasım 2024 tarihinde Berlin’de düzenlenecek bir gala gecesi ile kutlayacak.

Titanic Chaussee Hotel’de gerçekleştirilecek bu özel etkinlik keyifli anlara sahne olurken lösemi ve kanser ile mücadele eden çocuklar için bir bağış organizasyonu olacak. Lösemi ve kanser ile mücadele eden çocuklar için umut ve dayanışmaçağırısı yapılacak.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı dünya genelinde lösemi hastası çocuklara yardım eli uzatmak ve daha geniş bir kitleye ulaşmak amacıyla Almanya’nın başkenti Berlin’de LÖSEV StiftunggGmbh olarak kuruldu. 16 Kasım’da yapılacak olan gala gecesi,18:30’da katılımcıların karşılanmasıyla başlayacak. Ardından, LÖSEV’in tanıtım videoları ve lösemi tedavisini başarıyla tamamlamış çocukların sahne alacağı özel bir gösteri ile konuklar duygusal anlar yaşayacak. Gecenin sonunda, ünlü sanatçı Zeynep Avcı’nın vereceği konserle de birlikte katılımcılarla beraber keyif dolu vakit geçirilecektir. 

LÖSEV Almanya Yetkililerinden Çağrı: Bu Önemli Günde Yanımızda Olmanızdan Onur Duyarız!

LÖSEV Almanya Şubesi’nin düzenlediği bu anlamlı gecede, LÖSEV Stiftung gGmbH Genel Müdürü Dr. Üstün Ezer de konuşma yapacak. Pediatrik hematolog-onkolog Dr. Ezer, vakfın Almanya’da lösemili çocuklara ve ailelerine yönelik misyonu ve hedeflerini paylaşacak. 

Lösemi ve kanser ile mücadele eden çocuklara destek olmak adına bu anlamlı etkinlikte yer almak isteyenler için bilet fiyatları 100 Euro olarak belirlendi. Katılım talepleri losev@losev.eu mail adresinden veya 0532 288 21 93 numaralı telefondan en geç 21 Ekim 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

LÖSEV Hakkında:

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemi ve kanser hastası çocuklara yönelik tedavi, eğitim ve sosyal destek hizmetleri sunan bir sivil toplum kuruluşudur. 1998 yılında Pediatrik Hematolog & Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından kurulan LÖSEV, bugüne kadar 95 binden fazla çocuğa ve aileye umut olmuştur. Türkiye genelinde birçok projeyi hayata geçiren vakıf, şimdi de uluslararası arenada çocukların yaşamlarını iyileştirmeyi hedeflemektedir.