AMKARA-BHA

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), gazeteci Murat Ağırel’i tehdit eden iki kişinin kimliklerinin belirlendiğini ve İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda gözaltına alındığını açıkladı.

EGM’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde çeşitli sosyal medya platformlarında yayımlanan ve organize suç örgütü lideri Mahsun Kuruçay’ın Gazeteci Murat Ağırel’e silahlı saldırı düzenleyeceğine dair iddialar içeren görüntülerle ilgili olarak, İstihbarat Başkanlığımızca yürütülen çalışmalarda; videolarda yer alan maskeli şahsın O.Ö., videoları kayda alan şahsın ise Y.K. olduğu tespit edilmiştir. 04.09.2024 tarihinde KOM Başkanlığımız koordinesinde İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli şahıslar İzmir’deki ikametlerinde gözaltına alınmış, şahıslarla birlikte 3 adet tabanca, bir miktar uyuşturucu madde, 4 adet cep telefonu ve 1 adet tripod ele geçirilmiştir. O.Ö. isimli şahsın 12 ayrı suçtan, Y.K. isimli şahsın ise 2 ayrı suçtan şüpheli kaydı olduğu belirlenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Ne Olmuştu?

Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı’na atandı Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı’na atandı

Gazeteci Murat Ağırel, geçtiğimiz günlerde kendisine gönderilen ve ölüm tehdidi içeren videoyu sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Ağırel, paylaşımında “Videoda, öldürülmem için ihale açıldığı ve infaz emrimin verildiği açıkça belirtiliyor” şeklinde bir not düşmüştü.

Kaynak: rss