Derneğin başkanı Zehra Tan, yeni yardım kampanyası kapsamında Afrika'nın Çad Mayo Kebbi East bölgesinde yer alan Goufou III köyünde 540 çocuğa eğitim kapılarını açacak bir ilkokul inşa edeceklerini duyurdu.

Zehra Tan yaptığı açıklamada, "Bu bizim için çok özel bir proje ve sizlerin desteğiyle bu çocuklara geleceğe umutla bakan bir yol açacağız. Bu projeyi sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Gelin, bu güzel yolculukta birlikte olalım ve ilkokul projemize hep beraber imza atalım," dedi.

Christoph Daum son yolculuğuna uğurlandı Christoph Daum son yolculuğuna uğurlandı

Nuance Humanitarian e.V., daha önce de farklı coğrafyalarda yaptığı yardım çalışmalarıyla adını duyurmuş ve insani yardım konusundaki kararlı duruşuyla takdir toplamıştı. Goufou III köyündeki bu okul projesi, derneğin eğitim odaklı ilk büyük adımı olarak dikkat çekiyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki çocuklar için daha iyi bir gelecek hedefleniyor.

Projeye destek olmak isteyen gönüllüler ve bağışçılar, Nuance Humanitarian e.V.’nin resmi kanalları üzerinden projeye katılım sağlayabilir.

CAD okul kampanyası 2

CAD okul kampanyası 1

Editör: Haber Merkezi