Umut Yolu Derneği’nden Essen Üniversitesi Kliniği’nde Özel “Elternabend” Etkinliği Umut Yolu Derneği’nden Essen Üniversitesi Kliniği’nde Özel “Elternabend” Etkinliği

Olay, XQ184 sefer sayılı uçakta meydana geldi ve pilotun hava trafik kontrolörü ile yaptığı acı dolu anons ortaya çıktı.

Pilot, kontrolöre yaptığı açıklamada, “Hasta yolcu muhtemelen öldü ama emin değilim. Muhtemelen sorun kalp krizi” şeklinde bilgi verdi. Durumun ciddiyeti karşısında acil iniş için en yakın havalimanı olan Budapeşte tercih edildi.

Yolcunun fenalaşmasının ardından kabin ekibi ve uçakta bulunan diğer yolcular tarafından ilk müdahaleler yapılsa da, Budapeşte Havalimanı’nda sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşlı adam kurtarılamadı. Yolcunun ölüm nedeninin kalp krizi olabileceği belirtilse de, kesin teşhis için tıbbi incelemeler başlatıldı.

Uçak, acil inişin ardından bir süre Budapeşte Havalimanı’nda kaldıktan sonra Düsseldorf’a gitmek üzere seferine devam etti. Olay, yolcular arasında derin üzüntü ve şok yaratırken, havacılık yetkilileri sürecin incelendiğini belirtti.

Kaynak: GokhanArtan.com

https://x.com/gokhanartancom/status/1846817405588119783?s=46

Editör: Haber Merkezi