Şehitler için Tunceli’de son tören Şehitler için Tunceli’de son tören

ANKARA / BHA

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa beraberinde, TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Aksan, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, Birlik Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç ve TİMBİR Proje Koordinatörü Ali Bulur ile birlikte Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Duhan Kalkan ile bir araya geldi.

Ziyarette, sanat, spor, eğitim, bilim, medya, dijital, iklim değişikliği ve tarım alanlarında projelere istihdam garantili hibe destekleri sağlayan ve kentin kalkınması için çalışmalar yürüten Ankara Kalkınma Ajansı ile TİMBİR ve BHA’nın ortak akıl ve tecrübeyle iş birliği içerisinde çalışmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

DR. BASA: MEDYA ALANINDA İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLMAYI ARZULUYORUZ

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, TİMBİR’in 7 Mart 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulduğunu hatırlatarak çeşitli kurum ve kuruluşlarla farklı alanlarda projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Dr. Basa, Ankara Kalkınma Ajansı’nın turizmden tarıma, eğitimden kırsal kalkınmaya kadar birçok alanda önemli projelere destek verdiğini, medya alanında da işbirliği içerisinde olmayı arzuladıklarını kaydetti.

DR. KALKAN: ÖNEMLİ HİBE DESTEKLERİ SAĞLIYORUZ

Türkiye’nin 26 Kalkınma Ajansı olduğuna değinen Dr. Kalkan, Ankara Kalkınma Ajansı olarak yerel yönetimler, kamu kurumları, kooperatifler ve STK’lara projelerle hibe desteği sağladıklarını belitti.

Ankara’nın sürdürülebilir kalkınması için bütüncül bir yaklaşım ile yerel potansiyeli harekete geçirecek katılımcı araçlar geliştirip uyguladıklarını vurgulayan Kalkan, Türkiye’nin en genç kalkınma ajansı olarak kurulan Ankara Kalkınma Ajansı’nın, Ankara’nın sürdürülebilir kalkınması için öncü nitelikte faaliyetler yürüttünü ifade etti.

Editör: Birlik Haber Ajansı BHA