Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından izni alınan Yapay Zeka Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde 7-8-9 Kasım 2024 tarihinde düzenlenecek.Bu fuar, Türkiye’nin ilk Yapay Zeka Fuarı olup yapay zeka yazılımcılarını ve yatırımcılarını buluşturmayı hedefliyor.

600 Start-Up ve 600 yatırımcının katılımıyla gerçekleşecek olan fuar 7’den 70’e herkesin hayatını kolaylaştıran yapay zeka ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Bu fuar için TİM(Türkiye İhracatçılar Meclisi) Başkanı Mustafa Gültepe yabancı alım gruplarının getirilmesi talebine sıcak bakıyor.

Türkiye-Mısır uçak seferleri iki katına çıktı Türkiye-Mısır uçak seferleri iki katına çıktı

Fuarda Yapay Zeka, Robotlar, Otonom Araçlar, Nft, Bulut, Siber Güvenlik, 5G, Hologram Teknolojileri, Blockchain, Iot, Fintek, Teknolojik Ürünler, 3D, Web3,0, Mobil Cihazlar, Metaverse, Artırılmış Gerçeklik, Yazılım hizmetleri tanıtılacak.

A ve B Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Toptaş ve İstanbul Medya Grubu Başkanı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Yardımcısı Adil Koçalan arasında Yapay Zeka Fuarı işbirliği protokolü imzaladı.

Fuara İnternet medyasına öncülük TİMBİR ve Birlik Haber Ajansı da destek verecek.

Editör: Birlik Haber Ajansı BHA