Yeni yol haritasının belirlenmesi için hafta içerisinde çeşitli çalışmalar ve projeler üzerinde durulacak. Ayrıca, TUTAP ekibinde yeni dönemde aramızdan ayrılacak ve birlikte hareket edilecek kişilerle ilgili de istişareler yapılacağı açıklandı.

Emeklilerin hesaplarında inceleme yok! Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

2024 ve 2025 yıllarında acil olarak yapılması gereken çalışmalar ve atılacak temel adımlar şunlar olacak:

1. Marka Şehir Çalışmaları:Belirlenecek il ve ilçeler için marka şehir çalışmasının ilk etabına 15 Eylül’den sonra başlanacak.
   
2. Kültür ve Turizm Elçileri:Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacak kişilere takdim edilecek Kültür ve Turizm Elçisi beratları için belirli kriterler oluşturulacak.

3. STK İş Birlikleri:Ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşları (STK) ile iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar artırılacak.

4. Raporlama ve Performans Değerlendirmeleri:Yurt içinde ve dışında faaliyet gösteren başkanlar ve koordinatörler, her iki ayda bir Genel Merkez’e yürüttükleri faaliyetler, TUTAP’a sağladıkları katkılar ve ilgili kurumlarla yaptıkları görüşmeler konusunda rapor sunacaklar. Performans değerlendirmeleri bu raporlara göre yapılacak. İlk raporlar, 15 Ekim’de teslim edilecek.

5. Tanıtım Materyalleri:Yurt dışında hazırlanan tanıtım materyallerinin yayınlanması için TUTAP ailesindeki herkesin daha fazla katkı sağlaması beklenecek.

6. Yetki Belgeleri ve Kimlik Kartları:Performans değerlendirmeleri sonucunda, TUTAP yetki belgeleri ve yeni tasarlanan kimlik kartları yılbaşına kadar tüm üyelere verilecek.

Bu hedefler doğrultusunda TUTAP, 2025 yılına güçlü bir şekilde hazırlanarak, Türkiye’nin kültürel ve turistik tanıtımına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi