Cumartesi günü UEFA EURO 2024 aşamasına çıkacak ve A Grubu'ndaki ikinci maçın ardından, düzenli rakipler İspanya ile Hırvatistan arasındaki potansiyel muhteşem karşılaşma ve İtalya'nın kupa savunmasının başlaması da dahil olmak üzere B Grubu'ndaki açılış maçları izlenecek.

Maçlar  Köln, Berlin ve Dortmund'da oynanacak. 
 

15:00: Macaristan - İsviçre (Grup A, Köln )

Macaristan kaptanı Dominik Szoboszlai , UEFA.com'a verdiği son röportajda koşarak sahaya çıkmanın ne kadar hayati olduğunu hissettiğinin altını çizerek şunları söyledi: "Bu her takım için önemli. İsviçre de iyi bir başlangıcın onlara çok yardımcı olacağını düşünecek. Biz Bakalım kim daha çok istiyor."dedi. 
 

18:00: İspanya - Hırvatistan (B Grubu, Berlin)

İspanya ve Hırvatistan üst üste dördüncü kez finalde karşı karşıya geliyor. La Roja, EURO 2020'nin en heyecan verici maçlarından biri olan Vatreni'nin uzatmaların ardından 5-3 yenildiği maç da dahil olmak üzere, rakiplerine karşı iki galibiyetle üstünlüğü elinde tutuyor . Luis de la Fuente'nin adamları, 2023 UEFA Uluslar Ligi finalinde de penaltılarda karşılaşmayı geride bıraktı.

21:00: İtalya - Arnavutluk (B Grubu, Dortmund )

İtalya Almanya'ya takım sahibi ve defans oyuncusu olarak geliyor Giovanni Di Lorenzo, 2021'de kupayı kazanan takımla hem personel hem de karakter açısından pek çok benzerlik görüyor. "[O takımdan] yedi veya sekiz oyuncumuz kaldı ama ruhu bu grup aynı" dedi. "Bu kadroda harika futbolcular var ama aynı zamanda harika adamlar da var: EURO 2020 ve EURO 2024 taraflarının ortak noktası bu."

Schengen Bölgesi’nde yeni dönem başlıyor Schengen Bölgesi’nde yeni dönem başlıyor

Pazar gününün fikstürü

15:00 : Polonya - Hollanda (Grup B, Hamburg) 
18:00 : Slovenya - Danimarka (Grup C, Stuttgart ) 
21:00: Sırbistan - İngiltere (Grup C, Gelsenkirchen )

Editör: Haber Merkezi